logo
  • vtem skitter

    GALA TINERETULUI SIBIAN - 2019

    Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu&nbs bsp ptă marți, 03 decembrie, de la ora 17, la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG din Sibiu la o…

Oferta  2021

Prin prezenta vă informăm că, în prezent, se derulează proiectul ’’TINERI DUPĂ PANDEMIE”, finanţat prin programul Erasmus + şi organizat de Grupul PONT în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului. în cadrul proiectului se vor realiza o serie de întâlniri cu tinerii cu scopul de a identifica problemele cu care se confruntă aceştia pe perioada pandemiei şi pentru a identifica acţiunile care pot fi întreprinse pentru a ajuta acest segment al populaţiei, să depăşească greutăţile perioadei.

în acest sens se doreşte a găsi răspunsuri la o serie de întrebări cum ar fi:

  • Ai vrea să vorbeşti cu cineva?
  • Ai vrea să-i spui cuiva ce simţi şi cu ce te confrunţi acum, în plină pandemie?
  • Dar despre ce va fi după pandemie ai vrea să vorbeşti? Care e primul lucru pe care visezi să- 1 faci atunci?
  • Cum va fi oare să fim TINERI DUPĂ PANDEMIEI

Pentru a facilita interacţiunea cu tinerii, în cadrul proiectului se desfăşoară, sâmbătă 29 mai 2021, ora 11:00 o întâlnire on-line, pe platforma ZOOM, în care aceştia pot discuta deschis despre preocupările, grijile şi nevoile lor de acum şi de după perioada de pandemie.

Detalii despre eveniment şi înscriere găsiţi aici:                             www.tineridupapandemie.ro.

https://www.facebook.com/tineridupapandemie.

înregistrarea participanţilor se face pe www.tineridunariandemie.ro sau urmând direct unul din link-urile prezentate în Anexă.