logo
  • vtem skitter

    GALA TINERETULUI SIBIAN - 2017

      Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu&nbs nizează o nouă ediție   LEI TINERETULUI SIBIAN- 2017    imentul se va desfăşura î…

Oferta  2018

gala2017

 

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu organizează o nouă ediție  a

GALEI TINERETULUI SIBIAN- 2017

 

Evenimentul se va desfăşura în data de marți 12 decembrie 2017 începând cu orele 17.00, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG, va fi gazda evenimentului.

 


În cadrul galei vor fi decernate premii care vor răsplăti activitatea de tineret și sport depusă de- a lungul anului 2017 de asociații, instituții, grupuri nonformale, structuri sportive, alte structuri care au avut activități în aceste domenii.

În domeniul tineretului vor fi decernate  premii care vor răsplăti activitatea de şi pentru tineret depusă de-a lungul anului 2017 de asociaţii, instituţii, grupuri nonformale şi alte structuri care s-au preocupat de a oferi tinerilor posibilitatea de a participa la activităţile  în folosul lor şi al comunităţii. 

Premierea va fi intercalată cu momente artistice şi se va finaliza cu o reuniune a participanților, în sala Parter a Teatrului pentru Copii şi Tineret GONG.

Vom avea invitat pe FLORIN CHILIAN un artist, un interpret iubit de tineri care ne va încânta în cadrul unui recital pregătit special pentru eveniment.


Vor fi acordate premii pentru următoarele categorii:

       Cel mai bun proiect de/pentru tineret

       Cel mai bun proiect multianual de/pentru tineret

       Cea mai activă organizaţie de/pentru tineret

       Cel mai activ voluntar implicat în proiecte de/pentru tineret

       Cel mai activ coordonator de voluntari implicat în proiecte de/pentru tineret

       Cel mai bun proiect de/pentru tineret extrașcolar


De asemenea vor fi acordate și câteva premii speciale celor care au susținut activitatea de tineret sibiană în 2017.

 

Formularul de aplicare: goo.gl/bN5uq2
(termen limită 26 noiembrie 2017, ora 24)

Găsești regulamentul aici: goo.gl/QdcPNM

Parteneri: Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong, Casa de Cultură a Studenților Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Centrul de Tineret Sibiu, Asociaţia Colors, Asociația Dram Center 07, Asociaţia Internaţională de Tineret Become.

Parteneri media: Sibiu 100%, Eveniment TV, Eveniment FM, inoras.ro. Sponsori: Librăria Humanitas Constantin Noica- Sibiu, Decco Hobby Art Sibiu, Floraria Aqua Sibiu.

Sponsori: Librăria Humanitas Constantin Noica- Sibiu, Decco Hobby Art Sibiu, Floraria Aqua Sibiu.


Evenimentul este cofinanțat in cadrul programului național P2- Program de susţinere a acțiunilor de tineret al Ministerului Tineretului și Sportului precum și de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei Culturale 2017.

Intrare gratuită.