logo
  • vtem skitter

    GALA TINERETULUI SIBIAN - 2019

    Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu&nbs bsp ptă marți, 03 decembrie, de la ora 17, la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG din Sibiu la o…

Oferta  2023

Centrul de Agrement pentru Tineret RAU SADULUI

Centrul este situat la ieşirea din comuna Râul Sadului spre Gâtul Berbecului, pe malul râului cu acelaşi nume, între doi masivi muntoşi Cindrel şi Lotru. Capacitate de cazare: centrul dispune de 110 locuri de cazare, acestea fiind permanente.

Read more: Centrul de Agrement Riu Sadului

 

Centrul de Agrement ~ ŞANTA-PĂLTINIȘ

 

 Santa 01         Amplasare: centrul de agrement este situat la 5 km sud de staţiunea climaterică Păltiniş, la o altitudine de 1350 m în munţii Cindrel.

Modalităţi de ajungere în locaţia din Şanta: staţia de debarcare este gara CFR Sibiu + 40 km pe DJ 106 A Sibiu-Răşinari-Păltiniş-Şanta. Transportul copiilor de la gara CFR la centru şi retur efectuându-se cu autobuze închiriate de la diferite firme de transport autorizate

Santa 02

Capacitate de cazare: centrul dispune de 60 locuri de cazare, acestea fiind permanente.

Condiţii de cazare: cazarea în aceast centru se face în trei cabane etajate din lemn, recent modernizate, cu camere având 2-6 locuri, încălzire centrală pe lemne, grupuri sociale în camere şi pe hol, televizoare în fiecare cameră.

Santa 03Dotări suplimentare: - centrul dispune de o cantină unde pot servi masa 100 elevi/serie, iar între mese poate ţine loc de club sau discotecă;

 - centrul are în componenţa sa un club unde se pot desfăşura activităţi cultural-recreative, jocuri de cabană;

- în incinta centrului este amenajat un teren de sport cu iarbă unde elevii pot juca fotbal şi volei;

- se poate organiza discotecă în aer liber pe un platou asfaltat în aflat în faţa clubului;

- loc special pentru focul de tabără.

Santa 04

Trasee turistice ce se pot desfăşura din centrul de agrement Şanta:

În staţiunea Păltiniş pot fi vizitate casa memorială şi mormântul filosofului Constantin Noica, complexul „La Schit”, releul de televiziune;

Drumeţii la Poiana Onceşti, Vf. Onceşti, Stâna Gaujoara, Poiana Lupilor, Cheile Cibinului,, Rezervaţia Iezerului Cindrelului, Vf. Cindrel;

Santa 05Excursii la: Răşinari, Sibiu, Mărginimea Sibiului, Alba Iulia, Cisnădioara, Cisnădie, muzeul şi hidrocentrala Sadu V, barajul de la Gâtul Berbecului, Staţiunea Băile Ocna Sibiului, Mediaş, Sighişoara, Avrig, Cârţişoara, Bâlea Lac, Bâlea Cascadă, Transfăgărăşanul, Curtea de Argeş, Valea Oltului, Cozia, Călimăneşti.

           

            

 

 

Centrul de Agrement pentru Tineret OCNA SIBIULUI

Centrul este situat la intrarea dinspre Sibiu in statiunea balneoclimaterica Ocna Sibiului, in zona lacurilor, care formeaza strandul modernizat.

Read more: Centrul de Agrement Ocna Sibiului
 

Compartimentul de tabere si agrement

Compartimentul de tabere si agrement din cadrul Directiei Judetene pentru Tineret Sibiu are ca obiect de activitate oferta de servicii catre elevi, studenti, tineri si cadre didactice, prin facilitarea de locuri in centrele de agrement pentru tineret din subordine si din reteaua Ministerului Tineretului si Sportului sau a altor societati cu domeniul de activitate turismul, societati care au acordul M.T.S.., atat in perioada vacantelor scolare cat si la sfarsit de saptamana.

Read more: Prezentare tabere DJST Sibiu
 

Centrul de Agrement pentru Tineret CISNADIOARA

Centrul este situat la intrarea în localitatea Cisnãdioara venind pe drumul modernizat ce se ramificã din drumulDJ 106 A, între dealuri împãdurite de conifere si foioase, la poalele muntelui Mãgura ce face parte din masivul Cindrel.

Read more: Centrul de Agrement Cisnadioara
 

Centrul de Agrement pentru Tineret SALISTE

Centrul este situat la 2 km de la intersectia cu DN 5 E, pe drumul ce duce spre satul Amnas, intr-o larga imprejmuire de verdeata si copaci.

Read more: Centrul de Agrement Saliste
 

Centrul de Agrement pentru Tineret PALTINIS

Centrul de agrement este situat in statiunea climaterica Paltinis, la o altitudine de 1450m in muntii Cindrel. 

Read more: Centrul de Agrement Paltinis