logo
  • vtem skitter

    GALA TINERETULUI SIBIAN - 2019

    Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu&nbs bsp ptă marți, 03 decembrie, de la ora 17, la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG din Sibiu la o…

Oferta  2024

Stimați sportivi, 

 

Vă invităm să luați parte la proiectul Tricou de Uriaș, proiect ce își propune realizarea unui nou record atestat de Guinness World Records, pentru cel mai mare tricou din lume. Cu dimensiuni estimate la nivelul unui teren de rugby, tricoul va fi realizat complet din țesătură reciclată din material plastic.

 

Vă invităm să participați în campania de reciclare Tricou de Uriaș, unde aveți șansa să câștigați pentru întreaga echipă, unul din cele 5 seturi de echipamente (short + tricou) sportive de joc făcute din 100% plastic reciclat.

Pentru aceasta, în perioada 1-22 martie, organizatorii lansează invitația tuturor doritorilor de a se alătura acestui demers și de a strânge împreună peste 250.000 de PETuri, în magazinele


Kaufland din toată România. Cei care doresc să contribuie pot să aducă oricâte PETuri de până la 3l, la aparatele de reciclat din parcările tuturor magazinelor Kaufland din țară. Pentru a lua parte și la tombola organizată cu această ocazie, trebuie reciclate 5 PETuri odată. Aparatul emite un bon cu un cod unic, care poate fi înscris pe site-ul www.tricoudeurias.ro pentru a participa la concurs. 

Totodată, participanții se pot înscrie și individual. Între premiile oferite de organizatori se regăsesc tricouri replică ale Tricoului de Uriaș, realizate din fibră de plastic 100% reciclat, tricouri și mingi semnate de jucătorii echipei naționale de rugby a României, sau experiențe la evenimentul de atestare a recordului. 

Vă dorim mult spor la reciclat și succes în câștigarea unuia din cele 5 echipamente sportive