logo
  • vtem skitter

    GALA TINERETULUI SIBIAN - 2019

    Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu&nbs bsp ptă marți, 03 decembrie, de la ora 17, la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG din Sibiu la o…

Oferta  2024

 BIM PREcampanie 2019 A34 Exemplu

Bună ziua, Suntem Asociația 11even din Cluj-Napoca și vă invităm să vă alăturați unei inițiative care contribuie la construirea unei comunități mai puternice, mai sănătoase, mai fericite!

În 2012 am lansat Bucurie în Mișcare, un program de promovare a sportului și mișcării în comunitate care își propune să aducă împreună copii și părinți, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, entități locale active în zona sportului și a unui stil de viață sănătos, sportivi profesioniști și amatori, autorități locale, organizații preocupate de binele comunității.

Lansat sub forma unui festival de două zile cu activități în aer liber, programul înseamnă acum evenimente cu zeci de mii de participanți derulate în peste 40 de orașe din România și Republica Moldova. Mai multe amănunte găsiți pe www.bucurieinmiscare.ro.

Anul acesta provocăm 32 de orașe din România să intre, între 5 și 15 martie, în competiția pentru alegerea celor 12 locații în care vom organiza, în perioada mai-iunie, festivalul Bucurie în Mișcare.

Întrucât și orașul vostru este pe listă, vă invităm să vă implicați și voi, prin promovarea acestei oportunități către toți cei interesați să participe la cele două zile de distracție pe care le pregătim pentru festival.

Astfel, în perioada desfășurării competiției, 5-15 martie, puteți prelua, pentru a transmite mai departe în online, toate posturile legate de competiție de pe pagina noastră de facebook - https://www.facebook.com/BucurieInMiscareRomania/ și informații de pe site-ul https://bucurieinmiscare.ro/

Dacă în perioada menționată vreți să faceți și promovare offline, prin afișe, dați-ne un semn pentru a vă pune la dispoziție machetele și pentru a vă da informațiile necesare decontului cheltuielilor de print.

 

Ne-am bucura să ne dați oricum un semn, dacă vă place inițiativa noastră. Suntem convinși că putem găsi o variantă de colaborare!

Paula Șipoș

Coordonator Campanie Națională Bucurie în Mișcare

Tel: 0721.297.178

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.bucurieinmiscare.ro www.11even.ro