logo
  • vtem skitter

    GALA TINERETULUI SIBIAN - 2019

    Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu&nbs bsp ptă marți, 03 decembrie, de la ora 17, la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG din Sibiu la o…

Oferta  2020

Articles

DSC 7906

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu vă așteaptă marți, 04 decembrie, de la ora 17, la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG din Sibiu la o nouă ediție a Galei Tineretului Sibian. În cadrul evenimentului vor fi decernate premii pentru organizațiile și persoanele active în domeniile tineret, voluntariat și sport în anul 2018, în județul Sibiu.

La final de an Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu dorește să mulțumească organizațiilor neguvernamentale și partenerilor instituționali, voluntarilor precum și sportivilor cu rezultate deosebite din județul Sibiu în cadrul unui eveniment festiv găzduit cu generozitate ca în fiecare an de către Teatrul pentru Copii și Tineret GONG.

 La fel ca la edițiile anterioare în domeniul Tineretului vor fi decernate premii colaboratorilor, dar și câștigătorilor unor categorii speciale, jurizate din aplicațiile trimise din cadrul comunității sibiene pe parcursul lunii noiembrie, precum:

cel mai bun proiect de/pentru tineret;

cea mai activă organizaţie de/pentru tineret; 

cel mai activ voluntar implicat în proiecte de/pentru tineret;

cel mai activ coordonator de voluntari implicat în proiecte de/pentru tineret;

cel mai bun proiect de/pentru tineret extrașcolar; cel mai bun proiect multianual de/pentru tineret; cel mai bun proiect care pune în evidență cultura gastronomică, tradiții și obiceiuri;

cel mai bun proiect dedicat Centenarului Marii Uniri.

 

Totodată în domeniul Sportului îi veți putea cunoaște pe laureații anului 2018 care vor fi premiați în cadrul categoriilor sporturilor olimpice și sporturi neolimpice. Se vor acorda premii speciale pentru cei care au susținut activitatea sportivă în județul Sibiu, vom premia antrenorul anului 2018.

În cadrul evenimentului vom avea momente comice puse în scenă de Compania de Teatru BECOME .

Gala Tineretului Sibian 2018 se va finaliza cu concertul trupei Suburbia 11, trupă tânără cu un sound vibrant care s-a înființat în anul 2015, anul acesta au lansat primul lor album.

Parteneri: Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong, Casa de Cultură a Studenților Sibiu, Centrul de Tineret Sibiu, Asociaţia Colors, Asociația Dram Center 07, Asociaţia Internaţională de Tineret Become.

Parteneri media: Sibiu 100%, Eveniment TV, Eveniment FM, inoras.ro.

Sponsori: Librăria Humanitas Constantin Noica- Sibiu, Decco Hobby Art Sibiu, Floraria Aqua Sibiu.

Evenimentul este cofinanțat in cadrul programului național P2- Program de susţinere a acțiunilor de tineret al Ministerului Tineretului și Sportului precum și de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei Culturale 2018 prin Biblioteca ASTRA Sibiu.

DJST SIBIU

Detalii despre eveniment - https://www.facebook.com/events/343829222847406/

 

Persoana contact: Ioana Bodea, Consilier tineret DJST Sibiu

0740138049/ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.