logo
  • vtem skitter

    GALA TINERETULUI SIBIAN - 2019

    Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu&nbs bsp ptă marți, 03 decembrie, de la ora 17, la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG din Sibiu la o…

Oferta  2024

Zilele Sportive Rasinari 2017

Marți, 17 octombrie 2017 începand cu orele 09.00 la Rășinari se va da startul unei noi editii, a VIII-a, a acțiunii “ Zilele Sportive Rașinari 2017”.

În cadrul proiectului vom organiza competiții de: baschet, fotbal, volei, cros, tenis de masa și șah; competiții unde așteptam să participe un numar căt mai mare de copii și tineri din localitate.

Activitățile sportive se vor desfășura după un regulament iar câștigătorii vor fi rasplătiti cu premii de către organizatori Direcția Județeana pentru Sport și Tineret Sibiu, Primăria Comunei Rășinari și Asociația Clubul Sportiv “ Păltiniș” Rășinari .

„Crosul Toamnei 2017” se desfasoara pe categorii de vârstă  gimnaziu si primar/  masculin și feminine pe un traseu stabilit.

„Cel mai bun şahist” desfașoara la categoria gimnaziu, masculin si feminin si se joacă sistem turneu fiecare cu fiecare la Primăria comunei Rașinari.

„Cupa tenis de masa 2017” se desfasoara la categoria gimnaziu în Centrul de Tineret Rășinari.

„Cupa Păltiniş” la fotbal” se joacă pe teren regulamentar 11 contra 11, două reprize de 30 de minute, la categoria gimnaziu , dupa regulamentul Federatiei Romane de Fotbal pe terenul sintetic al Școala Sava Popovici Barcianu Rășinari.

„Cupa Start” la baschet  se desfasoara la feminin, 5 contra 5, două reprize de 20 de minute, dupa regulamentul Federatiei Romane de Baschetla  Școala Octavian Goga Rășinari.

 „ Cupa Rasinari ” la volei se desfasoara la feminin , 6 contra 6, cel mai bun din 2 seturi pana la 25 de puncte. În caz de egalitate, setul decisiv se joaca pana la 15 puncte la Școala Sava Popovici Barcianu Rășinari

 

  Parteneri proiectului sunt: Centrul de Tineret Rășinari,  Școala Sava Popovici Barcianu Rășinari, Școala Octavian Goga Rășinari

Proiectul este cofinanțat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret în cadrul Programelor Ministerului Tineretului și Sportului (P1- Program de centre de tineret și P2- Program Sportul pentru Toți), Primăria Comunei Rășinari în cadrul Agendei Sportive și Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei Sportive.