logo
  • vtem skitter

    GALA TINERETULUI SIBIAN - 2019

    Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu&nbs bsp ptă marți, 03 decembrie, de la ora 17, la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG din Sibiu la o…

Oferta  2024

PROIECT DE TINERET FINANŢAT DE DJST SIBIU IN URMA DERULARII CONCURSULUI LOCAL DE PROIECTE DE TINERET 2013

in cadrul P2-Program de susţinere a acţiunilor de tineret

„Participarea tinerilor din jud. Sibiu la concursul regional de dezbateri academice”

 

Proiectul " Participarea tinerilor din jud. Sibiu la concursul regional de dezbateri academice" a constat in desfasurarea concursului regional de dezbateri academice in perioada 11-14 septembrie 2013 in Slănic Moldova , jud. Bacau.

 Dezbateri academice 01

Proiectul a fost organizat de Asociaţia ARDOR – MOLDOVA in parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Bacău, Casa Corpului Didactic Bacau, Universitatea “V.ALECSANDRI”, CNE

Din judetul Sibiu au participat un numar de 8 alaturi de alti 100 de tineri din 9 judete ( Bacău, Braşov, Brăila, Iaşi, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vaslui şi Vrancea), membri ai CŞE, CJE şi CNE care desfaşoara activitaţi în aceste cluburi sau au participat la concursurile organizate de catre asociaţiile de dezbateri.

Scopul proiectului: Creşterea gradului de implicare a tinerilor în viaţa societăţii folosind metoda dezbaterilor academice.

 Dezbateri academice 02

Obiectivele proiectului:

1 Activităţi de organizare, informare şi documentare în cluburile de dezbateri,( peste 20 de dezbateri în cluburi) in luna iulie, în vederea selectării echipelor judeţene care vor participa la competiţia regională .

2 Participarea unui nr. de 8 tineri din judeţ timp de 4 zile la Concursul Regional de Dezbateri Academice

3 Organizarea a 50 de runde de dezbateri şi a 2 activităţi adiacente.

 Dezbateri academice 03

Echipa de tinerii din judeţul Sibiu a fost formata din Nistor Dariana, Olteanu Dorian, Tudor Duţu, Ciucur Paulina, Pircă Ana Maria, Dinu Sandra, Oprea Andrada insoţiţi de Adrian Beu şi Paula Ciucur, prof. Coordonatori CJE Sibiu.