logo
  • vtem skitter

    GALA TINERETULUI SIBIAN - 2019

    Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu&nbs bsp ptă marți, 03 decembrie, de la ora 17, la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG din Sibiu la o…

Oferta  2023

Centrul de Agrement pentru Tineret OCNA SIBIULUI

Centrul este situat la intrarea dinspre Sibiu in statiunea balneoclimaterica Ocna Sibiului, in zona lacurilor, care formeaza strandul modernizat.

 

Modalitati de ajungere in tabara: Statia de debarcare este gara CFR Baile Ocna Sibiului + 300 m pana la tabara. O alta posibilitate este cu mijloace auto pe drumurile DN 15 E si DJ 106 B Sibiu - Sura Mica - Ocna Sibiului.

 

Capacitate de cazare: Centrul dispune de 100 locuri de cazare, acestea fiind sezoniere.

 

 

Conditii de cazare: Cazarea in acest centru se face in douã cladiri etajate, la mansarda blocului si la etajul cladirii, unde se gasesc la parter dusurile si chiuvetele taberei, cu camere avand 2-4 locuri, precum si in doua cabane din lemn tip „Covasna” cu camere de 2-4 locuri, grup social pe fiecare palier.

 

Dotari suplimentare: Centrul dispune de o cantina unde pot servi masa 100 elevi/serie, iar intre mese poate tine loc de club sau discoteca; centrul are in componenta sa un club unde se pot desfasura activitati cultural-recreative, jocuri de cabana; in incinta centrului se poate amenaja un teren de sport unde elevii pot juca fotbal si volei

  • Se poate organiza discoteca in aer liber pe un platou asfaltat aflat in fata clubului si a salii de mese.
  • Loc special pentru focul de tabara.

 

 

Trasee turistice ce se pot desfasura din CAT Ocna Sibiului

  • Centrul fiind situat in apropierea lacurilor, oferã in anotimpul cald o zona propice pentru inot, plajã, cure de aerosoli si recreere. Cele 15 lacuri ale statiunii sunt indicate in tratamentul afectiunilor ginecologice, ale sistemului nervos periferic si ale aparatului locomotor, toate acestea datorate apei minerale clorosodica foarte concentrate (180-260 g/l) si namolului saprofelic.
  • Excursii la: Marginimea Sibiului, Alba Iulia, Sibiu, Paltinis, Cisnadioara, Cisnadie, Medias, Sighisoara, Avrig, Cartisoara, Balea Lac, Balea Cascada, Transfagarasanul, Curtea de Arges, Valea Oltului, Calimanesti, Cozia.