logo
 • vtem skitter

  GALA TINERETULUI SIBIAN - 2019

  Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu&nbs bsp ptă marți, 03 decembrie, de la ora 17, la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG din Sibiu la o…

Oferta 2023

Centrul de Agrement pentru Tineret SALISTE

Centrul este situat la 2 km de la intersectia cu DN 5 E, pe drumul ce duce spre satul Amnas, intr-o larga imprejmuire de verdeata si copaci.

 

Modalitati de ajungere in centrul de agrement:

 • Statia de debarcare este gara CFR Saliste + 800 m pana la tabara inspre satul Amnas. O alta posibilitate este cu mijloace auto pe drumurile DN 15 E + 2 km pe ruta Sibiu - Saliste - Amnas (23 km de la Sibiu).

 

Capacitate de cazare: centrul dispune de 100 locuri de cazare.

 

 

Conditii de cazare: cazarea in acest centru se face intr-o cabana etajata de constructie mixta, cu camere de 2-4 locuri, incalzire centrala si cu sobe de teracota pe lemne, grupuri sociale pe hol, apa calda non-stop.

 

Dotari suplimentare: centrul dispune de o cantinã unde pot servi masa 100 elevi/serie, iar intre mese poate tine loc de club sau discoteca; centrul are in componenta sa un club unde se pot desfasura activitati cultural-recreative, jocuri de cabana; in incinta centrul exista doua terenuri de sport, unul cu iarba, iar celalalt asfaltat, unde elevii pot juca fotbal, handbal, volei, tenis de camp, baschet.

 • Se poate organiza discoteca in aer liber pe un platou asfaltat in aflat în fata clubului.
 • Loc special pentru focul de tabara.

 

 

Trasee turistice ce se pot desfasura din centrul de agrement Saliste

 • Drumetii in localitãtile Saliste, Amnas, Sibiel, Tilisca unde se pot vizita Expozitia permanenta „Personalitati Salistene”, expozitia permanenta de sculptura de la Poiana Soarelui - Saliste, schitul Foltea, Muzeul de icoane pe sticla de la Sibiel, crescatoria destruti de la Amnas, cetatile dacice si feudala de la Tilisca.
 • Excursii la: Sibiu, statiunea Baile Ocna Sibiului, Alba Iulia, Geoagiu Bai, Medias, Sighisoara, Avrig, Cartisoara, Balea Lac, Balea Cascada, Transfagarasanul, Curtea de Arges, Valea Oltului, Cozia, Calimanesti.