logo
 • vtem skitter

  GALA TINERETULUI SIBIAN - 2017

    Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu&nbs nizează o nouă ediție   LEI TINERETULUI SIBIAN- 2017    imentul se va desfăşura î…

Oferta 2018

Centrul de Agrement pentru Tineret SALISTE

Centrul este situat la 2 km de la intersectia cu DN 5 E, pe drumul ce duce spre satul Amnas, intr-o larga imprejmuire de verdeata si copaci.

 

Modalitati de ajungere in centrul de agrement:

 • Statia de debarcare este gara CFR Saliste + 800 m pana la tabara inspre satul Amnas. O alta posibilitate este cu mijloace auto pe drumurile DN 15 E + 2 km pe ruta Sibiu - Saliste - Amnas (23 km de la Sibiu).

 

Capacitate de cazare: centrul dispune de 100 locuri de cazare.

 

 

Conditii de cazare: cazarea in acest centru se face intr-o cabana etajata de constructie mixta, cu camere de 2-4 locuri, incalzire centrala si cu sobe de teracota pe lemne, grupuri sociale pe hol, apa calda non-stop.

 

Dotari suplimentare: centrul dispune de o cantinã unde pot servi masa 100 elevi/serie, iar intre mese poate tine loc de club sau discoteca; centrul are in componenta sa un club unde se pot desfasura activitati cultural-recreative, jocuri de cabana; in incinta centrul exista doua terenuri de sport, unul cu iarba, iar celalalt asfaltat, unde elevii pot juca fotbal, handbal, volei, tenis de camp, baschet.

 • Se poate organiza discoteca in aer liber pe un platou asfaltat in aflat în fata clubului.
 • Loc special pentru focul de tabara.

 

 

Trasee turistice ce se pot desfasura din centrul de agrement Saliste

 • Drumetii in localitãtile Saliste, Amnas, Sibiel, Tilisca unde se pot vizita Expozitia permanenta „Personalitati Salistene”, expozitia permanenta de sculptura de la Poiana Soarelui - Saliste, schitul Foltea, Muzeul de icoane pe sticla de la Sibiel, crescatoria destruti de la Amnas, cetatile dacice si feudala de la Tilisca.
 • Excursii la: Sibiu, statiunea Baile Ocna Sibiului, Alba Iulia, Geoagiu Bai, Medias, Sighisoara, Avrig, Cartisoara, Balea Lac, Balea Cascada, Transfagarasanul, Curtea de Arges, Valea Oltului, Cozia, Calimanesti.